miercuri, noiembrie 24, 2010

Primul concert: Mircea Baniciu & prietenii

    Pentru ca a fost super cuminte :p si pentru ca ni s-a parut potrivit, pe 10 noiembrie l-am luat pe Alex la concert - PRIMUL lui concert.
    A fost foarte entuziasmat si ne-a zapacit in zilele premergatoare concertului: Cate zile mai sunt? O sa cante si melodia Pisica neagra / Mesterul Manole / melodia cu bunicul? Il luam si pe Josef / Fabian / colegul de gradinita preferat din ziua respectiva? La ce ora incepe? O sa intarziem!!! Hai sa intram odata!! De ce nu incepe mai repede???
    Aveam locuri pe randul 11 ceea ce, la Sala Palatului, este destul de in fata. Concertul a inceput cu putin inaintea orei 8. La ora 9 iata ce facea viteazul nostru (pozele sunt facute cu telefonul la lumina disponibila in sala intre piese):

    Si a continuat nederanjat si pe perioada pauzei, si pe durata pieselor din repertoriul Phoenix pe care Baniciu le-a cantat impreuna cu Ioji Kappl si care pe mine m-au trimis pe hol din cauza bubuiturilor din tobe.

    S-a trezit la sfarsit aplaudand, convins ca n-a dormit catusi de putin.

2 comentarii:

  1. Tare rau Alex! :D
    Se pare ca i-a placut ;) ... Lui Cris nu cred ca i-ar merge altfel. :)
    Noi mergem cu placere la teatru ptr. copii (exista si in tara?). Si nu, nu-i teatru de papusi, ci cu actori adevarati, dar cu teme ptr. copii. Ultimul a fost acum 10 zile, viitorul o sa fie un musical ptr. copii, de data asta cu scoala. De abia asteapta. Lui Alex nu-i plac?
    Ce mai faceti voi? Totul bine?
    Imbratisari! Ma gandesc la voi si cum am putin timp bag un ochisor :) Pup-o si pe Alina si piticii, te rog! :)
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. He-he
    Mergem-mergem si la teatru pentru copii si la musical am fost (la Vrajitorul din Oz ultima data), dar astea-s de obicei sunt mai devreme. El se culca in jur de 8 jumate - 9, asa ca si-a respectat programul.
    Te imbratisam si noi si pupam si baiatul si fata si piticii Alinei :)

    RăspundețiȘtergere