marți, ianuarie 18, 2011

Ce-am mai facut (III)

    Prin septembrie anul trecut m-am apucat sa sortez hainele din dulapul lui Alex pentru ca tot dadeam peste bluze/pijamale/tricouri/pantaloni care ii erau mici.
    O parte din haine au fost puse deoparte pentru folosinta ulterioara (doar va avea o surioara in curand!), iar din restul am decupat petice in ideea de a asambla o paturica. Le-am combinat si la inceput a aratat asa:


    Mai intai am cusut peticele intre ele, apoi, am ales materialul pentru partea din spate a paturicii:


    Pentru ca nu am gasit vatelina groasa, am folosit pentru partea din mijloc o bucata de pasla subtire si in final a iesit asa:


    Iar pentru ca mi-a mai ramas material am mai facut si doua fete de pernuta.


    Intreaga activitate s-a intins pe mai bine de 2 luni, a fost obositoare, frustranta si plina de invataturi :).
    Desi initial "obiectul" a fost gandit ca paturica, din cauza paslei din stratul de mijloc care izoleaza foarte bine, este folosit mai ales la joaca pe podea (adica acolo unde se desfasoara majoritatea jocurilor lui Alex).

2 comentarii:

  1. Mi-a soptit o pasarica ca va pregatiti, asa ca am venit repede cu urarile de rigoare: Nastere usoara si ptr. tine si ptr. mica printesa! Sa aveti parte de o fetita sanatoasa tun, cuminte, necolicoasa si norocoasa... de frumoasa nu mai zic, ca sigur va fi. Numai bine, ma gandesc la tine sa-ti transmit energie pozitiva :)

    Mi-au placut lucrusoarele ... te invidiez ptr. talent, mi-ar place si mie! :) Sa le stapaniti sanatosi!

    Imbratisari!!!!
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. He he, esti o scumpa :)
    Multumim pentru urari!
    Suntem tare fericiti si nerabdatori.

    RăspundețiȘtergere