joi, decembrie 04, 2014

Mozaicul lunii noiembrie

    Am avut ieri o revelatie: am realizat ca s-a terminat luna noiembrie. :)) 
    Nici Ziua Nationala a Romaniei, nici faptul ca am inceput sa decorez peretii cu braduti si oameni de zapada, nici ziua libera si nici salariul  n-a avut acest efect. Picatura care m-a facut sa ma trezesc a fost bradul de 4 metri, decorat cu beculete, pe care primaria l-a inaltat in fata blocului meu. 
    Am stat aseara sa ma gandesc cand si cu ce s-a dus luna noiembrie si ma lamentam jumatatii mele mai bune ca n-am facut nimic luna asta. El mi-a raspuns, surprins, ca am tricotat toata luna (practic lui i s-a cam luat de andrelele mele). 
    Asa ca, pentru prima data, iata un colaj lunar, fara copii, fara locuri noi, doar cu lucruri tricotate. Au mai fost cateva ce nu sunt prinse aici (botoseii bebelinei au avut si doua caciulite in set, si sora bebelinei a primit si ea o caciula de sora-mai-mare), dar le-am facut cadou inainte sa le pozez. 



    Irina aduna amintirile luna de luna.

4 comentarii:

  1. Tare frumoase tricotajele! Si par foarte calduroase, ideale pentru iarna! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, sunt adaptate sezonului :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti tare talentata si priceputa la tricotat.Ciorapii credem ca sunt cumparati din magazin.Nu stiu cand ai timp si pentru andrele?Are dreptate sotul.Cu trei copii,cu serviciu si mai ai timp de asemenea minuni.Foarte harnica si echilibrata,zic eu.O luna cum ti-o doresti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :)
      Andrelele le folosesc in masina, in drum spre si de la serviciu. O ora dus si o ora intors se aduna, doar zilele astea e mai greu pentru ca se intuneca devreme si am doua proiecte in masina: unul la care am nevoie sa vad si unul la care nu am nevoie sa vad :))
      Sotul meu e putin exasperat de andrelele mele, dar pentru mine ar fi o gramada de timp mort - el conduce, nu are aceeasi perspectiva :) - asa e timpul meu pentru mine si, cum spuneam mai demult, nu poti sa fii nervos si sa tricotezi in acelasi timp, asa ca face bine la cap.
      Multa sanatate va doresc!

      Ștergere