miercuri, mai 23, 2018

Cetatea de Scaun a Sucevei
MFC

6 comentarii:

 1. Happy WW Maria draga! 🤗 ma bucur ca ai reusit sa te inscrii la MfC! Ar fi fost pacat sa pierdem aceasta frumoasa plimbare prin cetatea din Suceava. Eu nu am fost niciodata in Suceava...
  O saptamana minunata sa ai in continuare! 😊

  RăspundețiȘtergere
 2. Mulțumesc pentru vizită :-)
  Practic am copilărit în Cetatea Sucevei - mergeam cu colegii, cu prietenii, cu rudele. Am văzut-o schimbându-se în fel și chip, mi-e tare dragă.

  RăspundețiȘtergere
 3. In vremea cand fabrica "Zimbrul' producea treninguri lucram pentru o firma care exporta tricotaje; atunci am vizitat de cateva ori Cetatea de scaun. M-a impresionat si-mi amintesc cu drag de acele locuri.
  Toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere
 4. WOOOOOOW!!! Am trecut odata candva ... demuuuuult pe foarte aproape de Suceava. Si tare rau ne-a parut ca nu am ajuns sa vedem si cetatea. Au zis parintii ca vom reveni.. Ei uite ca nu am reusit inca, dar azi, datorita tie, am vizitat-o macar virtual :P.
  Multumesc!!
  O zi minunanata :D!

  RăspundețiȘtergere
 5. Uaaau! :) Ma crezi ca e prima data cand vad imagini cu aceasta cetate? Sau... poate am mai vazut si am uitat? Nu... :)
  Superbe fotografii! Prima imi place cel mai mult - are ceva... nostalgic. :)
  Iti doresc sa ai o zi minunata!

  RăspundețiȘtergere
 6. Minunate imagini, dintr-un loc atât de încărcat de istorie. Să pășești pe lespezile acelea de piatră, cu gândul că pe acolo a trecut și Ștefan cel Mare? Copleșitor sentiment.
  Numai bine și zile frumoase! :-)

  RăspundețiȘtergere