luni, ianuarie 22, 2024

Doamna England, Stacey HALLS

 


     Ruby (Rhubarb) May este o dădacă englezoaică (sic) ca la carte. Educată la prestigiosul Institut Norland, debutează ca dădaca Georginei, fiica lui Audrey și Dennis Radlett. Obișnuită cu statul privilegiat pe care îl are în Londra, în familia  Radlett, Ruby va trebui să facă față unor situații neobișnuite provocate de decizia ei de a nu-i însoți pe aceștia în America. 
    Motivându-și alegerea prin imposibilitatea de a se despărți de cei trei frați ai săi (doi frați și o soră), Rubi decide să accepte oferta de a lucra în familia England, asumându-și rolul de dădacă pentru cei patru copii ai lor: Rebecca (Decca), Saul, Millie și Charley.
    Cu toate că familia England este parte a unei familii extrem de bogate, cu numele explicit Greatrex, totul pare să fie acoperit de un val de secrete și probleme. Reședința England este condusă de domnul Charles England, fiul avocatului familiei Greatrex, în timp ce doamna England pare să se confrunte cu probleme mentale care o împiedică să-și asume responsabilitățile firești ale unei mame.
    În mod treptat, romanul ne introduce într-o succesiune de dezvăluiri, aducând la lumină aspecte neașteptate atât despre Ruby, cât și despre doamna England. Cu o serie bogată de răsturnări de situație, povestea menține un nivel crescut de suspans, captivând astfel atenția.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu