vineri, ianuarie 22, 2010

Leapsa: Ce ne uneste?

    Nally m-a cadorisit cu o leapsa. O leapsa e, pentru mine, un lucru ciudat (vorbesti pe o tema impusa si apoi trebuie sa o dai mai departe), iar aceasta e mai deosebita pentru ca e foarte personala. (da, stiu, se spune "este" si nu "e", dar mi se face frig cand scriu "este").
    M-am tot gandit ce sa zic-ce sa zic si am ajuns la urmatoarele concluzii:
- pe noi doua (Nally & me) ne leaga in primul rand copiii. Ei ne-au adus impreuna (Spitalul Municipal, cursuri de puericultura :) ). Ei ne-au oferit amintiri frumoase de-a lungul timpului si ne-au ajutat sa ne cunoastem mai mult si sa ne apropiem mai mult. Apoi inclinarea catre frumos, gustos, placut, cald, relaxat.
- pe noi toti, in general, ca oameni, nu ne uneste nimic. Zilnic evenimente ne aduc impreuna cu oameni cu care nu impartim nimic si ne despart calauzindu-ne pe fiecare pe drumul lui. Evenimente dureroase (boli, decese, tragedii) ne strang pe cate unii laolalta poate mai mult decat ne aduna evenimentele fericite (nunti, botezuri, nasteri). Rationamente sociale ne unesc cu oameni pe care altfel i-am detesta. Cel mai frumos si mai frumos este cand iubirea ne uneste intr-unul.

    Pentru ca este foarte personala o sa las la alegerea cui vrea sa o preia, leapsa desigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu