vineri, decembrie 27, 2019

FOMO

    Câteodată mă trezesc dorindu-mi viața altcuiva: doamna cu o casă plină de plante, doamna cu 3 pisici blănoase, doamna cu o grădină superbă și straturi înălțate, paharul de vin cu o carte bună, fetele cu „bullet journal”-uri spectaculare, alergătoarea la maraton, mama blândă, aș putea continua pe câteva pagini.
    Dar eu locuiesc într-un bloc cu expunere estică și o suprafață expusă luminii extrem de limitată, urăsc să dau cu aspiratorul sau să curăț litiere, mi-e frică de gângănii și păianjeni, tolerez vinul doar în combinație cu mâncarea, găsesc că decorarea unei liste de to-do-uri este o pierdere impardonabilă de timp, urăsc efortul fizic, sunt mai degrabă aspră și sarcastică decât blândă și caldă.
    Am mintea asta care își întinde tentacule în toate direcțiile speriată că nu poate cuprinde toate experiențele care există și pe care trebuie să o reașez în mod continuu în forma care i se potrivește cel mai bine.
    E chiar obositor.

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Așa ai zice, dar nu e așa. Am întâlnit oameni care sunt destul de centrați.

      Ștergere
    2. Sau par...

      Sau au exersat o vreme indelungata pana la aceasta reusita.

      Ștergere
  2. 'Anuleaza' sperietura si simte bucuria experientelor! In general, ma oboseste ce NU-mi place, dar cand fac neplacutele, ma gandesc cum sa le optimizez si minimiza ca timp! :) Si apoi ma simt mandra de mine si ma apuc de ce imi place! Si nu mai e nimic obositor!

    Sarbatori frumoase, Maria, alaturi de dragii tai! Numai bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ☺☺☺, dar este bine! esti însa "Doamna cu puternic simt al realitatii si un sanatos si fin umor" ☺☺☺

      Draga mea Maria, mai sunt mai putin de doua zile pâna la trecerea in Anul Nou 2020, iti doresc numai bine, sananate si dorinte împlinite. La multi ani!

      Ștergere
    2. Mulțumesc mult pentru urări și ți le întorc înzecit! La mulți ani!

      Ștergere