luni, martie 08, 2010

maybe SMART, maybe not - second milestone

    Aman postarea asta de cateva zile (8, mai precis :) ) incercand sa gasesc o metoda prin care sa prezint esecul sub forma unui succes. N-am gasit nici una acceptabila. Ca urmare, voi insira cu liniuta realizari si rateuri, asa cum sunt ele si cum ii sta bine oricarui proiect. Unde am idei, voi specifica si cum intentionez sa remediez.
    So, facing the demons:
    - o poza pe zi pentru ai mei - din nou, ii multumesc jumatatii mele pentru sprijinul pe care mi-l ofera in fiecare zi. Mai trebuie sa adaug ca Flickr nu este un loc bun unde sa desfasori acest proiect, cel putin nu pe contul free, unde nu sunt disponibile decat 200 de poze "at a time". Cum eu ma astept la cel putin 1000 de poze in cursul acestui an, si le vreau disponibile pe toate tot timpul... va trebui sa relochez proiectul. Picasa a fost primul care mi-a venit in minte, insa mai studiez si alte posibilitati.
    - permis de conducere - cea mai mare problema. Sunt atat de terorizata de ideea sofatului intre alti soferi incat mi se face rau. Fizic. In afara de amanare, care, evident, nu este o solutie, n-am nici o idee.
    - o carte/ luna (at least) - n-am terminat "Gold: The Final Science Fiction Collection". Am observat ca dupa 9 ore de calculator la munca, citirea unei carti in engleza in format electronic este un efort intelectual in toata regula si nu are efectul de relaxare pe care il astept de la o carte. Incapatanata fiind n-am pus mana pe nici o alta carte de hartie. Momentan "Gold" e inamicul meu personal, desi imi place cum este scrisa.
L.E.: am uitat sa amintesc de "Peopleware. Productive Projects and Teams 2nd ed." - desigur tot in format electronic si tot in engleza.
    - OCA - pending
    - coafor macar de 4 ori pe an - pending
    - dentist (grin) - pending
    - (macar) o iesire pe luna din orasul fara personalitate (aka Bucuresti) - fost. Frumos. Cu zapada, ninsoare, piscina, jacuzzi. Frumos.
    - sa folosesc masina de cusut (:p) - pending, INSA am tricotat un pulovaras pentru Alex, cu descifrare de modele, masurare, remasurare, desirare, "am pierdut un ochi", scaderi, "am gresit", "e prea mic?", "e prea mare?", butoniere, tot tacamul. E placut. Ca o imbratisare calda atunci cand ai nevoie.
    - tocuri mai des - bifat.
    - make-up (:p) - mai rar, dar s-a intamplat.
    - sa rad mai mult - stiu ca obiectivul asta nu e SMART, nefiind masurabil sau contorizabil atingerea lui nu e demonstrabila, dar da, as inclina catre: am zambit mai mult si mai din suflet luna asta.

    La capitolul "locuri vizitate in luna februarie" as vrea sa mentionez "Zilele dinozaurilor" de la Romexpo fata de care am in continuare pareri impartite: ar fi putut sa fie foarte-foarte fascinant pentru ca aveau baza materiala cu care sa faca acest lucru, mai aveau nevoie de o mana de oameni pasionati care sa vorbeasca despre gigantii aceia. Nu i-au avut. Pacat.


-------
S pecific
M easurable
A chievable
R ealistic
T ime-bound

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu