joi, septembrie 01, 2011

Ana la 6 luni


    La 6 luni Ana este un bebelus minunat. Are deja un dinte, in dreapta jos, a reusit sa descopere misterul intoarcerii de pe burta pe spate si munceste cu spor pentru dobandirea pozitiei in sezut :). Mananca la masa de la ora 10 piure de fructe (mere, caise, pere, piersici, nectarine, pepene galben, cam orice fruct, nu este pretentioasa) cu branzica facuta din lapte si pastile de calciu sau cu iaurt si fulgi de orez. Este, ca si pana acum, un bebelus mancacios si pofticios.
    Peste zi doarme de doua ori, intotdeauna in patutul ei. Cand suntem afara e foarte atenta la tot ce misca (frunze, masini, oameni, catei si mai ales copii). Roade tot ce prinde.
    Seara e mofturoasa si nemultumita, singura ei placere fiind baita, unde rade, stropeste si e foarte absorbita de valurile din cadita. Cum o scotem din apa reincepe "concertul" nemultumirilor pana primeste masa de seara. Adoarme singura in patutul ei dupa ce isi ia un scutec de finet in brate. Se trezeste, din nou, o data pe noapte pentru inca o portie de alint la sanul meu.
    Am fost la mare, i-am inmuiat picioarele in piscina si nu i-a placut. Am balacit-o cu picioarele in mare si a fost super incantata de valuri. A fost cu noi la Muzeul Marinei si a cucerit pe toata lumea cu ochisorii ei zambareti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu