marți, februarie 16, 2010

Benzi desenate

    Sunt abonata (si le si citesc zilnic) la trei, ba nu patru, benzi desenate: Garfield, Baby Blues, Red and Rover si, desigur, Dilbert.
    Garfield e motanul pofticios, lenes si sarcastic pe care il iubeste toata lumea. Il cunosc pe Garfield din adolescenta cand am capatat (nu stiu exact de la cine) o fata de plapuma cu Garfield si Odie (era preferata mea, acum o foloseste Alex). Nu stiam ce-i cu ei, era evident ca sunt personaje din desene animate, dar nu le vazusem pe nicaieri pana atunci. Zambetul pe sub mustati si privirea din coada ochilor lui Garfield plus expresia naiva de pe fata lui Odie m-au cucerit, asa ca, ani mai tarziu, cand am descoperit benzile desenate m-am abonat imediat.
    Baby Blues a fost descoperit ceva mai tarziu. Mama a unui copil de 2 ani, am relationat instantaneu cu Wanda. Oricine a avut sau are 1,2 sau mai multi copii de varsta mica in casa va face la fel.
    Dilbert mi-a intrat in atentie odata cu o carte de baza in managementul proiectelor: Peopleware (Tom Demarco and Timothy R. Lister ) - "the anti-Dilbert manifesto". O parte din episoadele din Dilbert imi suna cunoscute, o parte imi par absurde. Sunt trecute la capitolul "utile".
    Red and Rover - pe ei i-am lasat la sfarsitul listei pentru ca ei sunt cauza postului de astazi. Nu stiu de cand ii urmaresc, de cel putin doi ani, si nu-mi amintesc cum am dat peste ei. Insa sunt cei mai aproape de sufletul meu. Red e un baietel de scoala, nici prea mare, nici prea mic. Rover, un golden retriever, e cel mai bun prieten al lui. Rover are o slabiciune pentru veverite, mancare si Red. Red are o pasiune pentru Rover, rachete si calatorii interstelare. Sunt tot timpul impreuna, iar cand nu sunt impreuna folosesc telepatia :) ca mijloc de comunicare. Red ii aduce gustari de la scoala, Rover serveste pe post de perna. Rover il trage cu sania pe Red la vale, Red il trage cu sania la deal pe Rover. Sunt invidioasa.

    Voi ce benzi desenate urmariti?

2 comentarii: