luni, octombrie 08, 2012

Inspiratie

    Pinterest imi trimite saptamanal un newsletter cu ce li se pare lor ca a fost cel-mai-cel in saptamana care a trecut. Astazi mi-a trimis si un link catre aceasta poveste:

At 102, she changes oil, spark plugs on her 82-year-old car

    Margaret Dunning a crescut la o ferma agricola, unde a invatat sa conduca la 8 ani si si-a luat permisul la 12 ani. Ma intreb cum arata un permis de conducere de 90 de ani.     
    “It disturbs the policemen very badly, but it doesn’t bother me at all”, glumeste doamna in legatura cu amenzile pentru depasirea vitezei legale pe care le-a primit de-a lungul vietii. 
    Nu s-a casatorit niciodata (o fi motivul pentru care este asa de plina de energie?? ), a renuntat la facultate in timpul crizei economice din anii 1930, a lucrat la fabrica de masini Ford, apoi in industria bancara (unde a fost si victima unui jaf) si in vanzari. Si in tot acest timp a prestat o multitudine de activitati ca voluntar. 
    De curand s-a reinscris la facultate pentru a termina ce a inceput in tinerete.
    Margaret Dunning are 102 ani si este o sursa de inspiratie pentru noi toti. Sper sa am aceeasi atitudine pozitiva cand voi avea jumatate din varsta domniei sale. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu