vineri, septembrie 17, 2010

Prima tabara

    Cu mult curaj, ceva inconstienta si multe emotii l-am inscris in primavara pe Alex pentru prima lui tabara, organizata de Adventure Travel: Tabara la Ferma Trei Stejari.
    Initial copiii ar fi trebuit cazati chiar la Ferma Trei Stejari care "are un helesteu cu o moara de apa, o moara de vant, o terasa maramureseana cu pirostrie si cuptor de paine, o casa olteneasca si una moldoveneasca, ferma de pasari, o herghelie de cai si magarusi, sere si plantatii de pomi fructiferi." (citat din pliantul de prezentare). Pentru ca in fiecare dupa amiaza copiii aveau program de balaceala la piscina hotelului Binderbubi, aflat relativ aproape de ferma, si pentru ca vremea din perioada in care s-a desfasurat tabara (sfarsitul lunii iulie) a fost mai degraba ploioasa, copiii au fost cazati chiar in hotel.
    Au facut impreuna paine:
    Au pictat pietre:

    Au "hranit" animalele:
    S-au balacit:
    Au stat in corturi, au pescuit, au facut foc de tabara (ce-ar fi o tabara fara un foc de tabara?)
    Au calarit
    Au vizitat cetatea Biertan, Muzeul Municipal din Medias si Biserica evanghelică Sfânta Margareta (cea cu turnul inclinat):

    Au facut jurnal de tabara si ierbar de care Alex este foarte mandru. Si, la final, au primit diplome de participare:


    Multe multumiri doamnei Adriana Mirea, formatoare Valdorf, care a insotit copiii in tabara (si care a suportat cu blandete telefoanele zilnice ale tuturor parintilor) si doamnei Mihaela Haiduc de la Adventure Travel cu care am colaborat foarte bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu