miercuri, noiembrie 07, 2018

Grădina lui octombrie - Miercurea fără cuvinte










MFC

9 comentarii:

  1. Frumoasa toamna in gradina! Frumoasa, colorata, imbelsugata, linistita! :)
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate imaginile! Si vad si o recomandare de vin. Banuiesc ca e foarte bun!
    Excelent surprinse albinutele. Eu nu prea reusesc astfel de imagini.
    Iar pozele cu cerul sunt incantatoare! Multumesc pentru delectare!
    Happy WW, draga Maria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vinul e bun de obicei, însă în ziua respectivă a fost și mai bun din cauza toamnei și a luminii.
      Săptămână frumoasă în continuare!

      Ștergere
  3. minunate imagini ☺ frumoase si frunzele in balta, si rosiutele-tip copac, cerul rosu dar si sticla cu vin- interesanta eticheta. Trebuie neaparat sa probez, nu cunosc acest sort, dar daca tu il recomanzi, trebuie sa fie bun. Multumim
    Hapy WW, Maria draga

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce m-a mirat pe mine în ziua respectivă a fost mulțimea de albinuțe între florile mele relativ ofilite și hotărârea grădinii mele de a se colora în ciuda frigului pe care tocmai îl suportase și în ciuda (sau poate tocmai datorită) puținei atenții pe care i-am acordat-o.
      Săptămână frumoasă!

      Ștergere
  4. A inceput foarte bine - am admirat frunzele si apoi am ramas fixata efectiv pe rosii <3!! M-am plimbat printre flori si apoi... am revenit la rosii :))))).
    Am vazut si sugestia sticlei care mi-ar putea sigura un somn bun (mai ales dupa un asa asfintit), dar eu tot la rosii ma intorc :))).
    Happy WW!! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roșiile acelea au o poveste în spate :-): toată iarna trecută am visat la niște straturi înălțate. Mai ales în curtea noastră inundabilă mi s-au părut precum invenția roții, practic „the next best thing”. Așa că în primăvară, după multe apropouri bine plasate și multe rugăminți, soțul mi-a făcut o cutie din câteva scânduri și m-a ajutat să o umplu. Mai întâi am aliniat un carton, apoi iarbă tăiată din curte, apoi crengi și frunze căzute din salcie peste iarnă, iar iarbă tocată și deasupra doi saci de pământ din Hornbach. Deasupra am plantat câteva răsaduri de roșii, care cred că s-au bucurat mult de noua casă că au crescut aproape până la cer. Le-am mai retezat avântul la un moment dat pentru că s-ar fi rupt sub propria greutate și le-am udat cam o dată pe săptămână. Ele ne-au răsplătit cu valuri-valuri de fructe delicioase. Și pentru că la un moment dat n-am mai avut timp să ajungem la ele sunt sigură că au hrănit și o mulțime de păsări, nu doar albinuțe și insecte.
      Mi-au produs o mare bucurie acele roșii de-a lungul verii :-)

      Ștergere