marți, ianuarie 14, 2014

E geanta mea sau nu?

    Port cu mine, ca orice doamna (sic), o poseta. E o poseta bej (beige, daca e sa devenim pretiosi) din piele artificiala, moale, dar cu oarece tinuta. E o poseta bej MARE, cred ca imi incape lejer laptopul (15") in ea. Si e grozav de grea.
    M-am asezat pe canapea sa inspectez continutul posetei si am inventariat asa:
       - tableta lui Alex in husa ei - Alex se joaca in masina dimineata in drum spre scoala si astfel eu raman cu tableta in geanta.
       - tableta Anei  - mda, Ana are tableta, o cheama Tabby si e, probabil, cea mai grea tableta dintre cate exista. Nu intru in detalii de unde are Ana tableta, doar vreau sa mentionez ca nu de la noi.
       - un Kindle - al meu, il folosesc la tricotat in masina :), serios, il folosesc pentru instructiunile dantelelor din Advent Calendar Scarf
       - un portofel - al meu. Ar trebui sa-l schimb pentru ca e mare si inutil, dar e rosu si asta a reusit sa-l salveze pana acum.
       - un ruj si un parfum - parfumul e un miniparfum, ocupa tot atata spatiu cat ocupa si rujul
       - manusi - pe vremea asta ar trebui sa le las acasa, oricum nu-mi amintesc sa mi le pun in maini
       - 2-3 trimiteri pentru diverse analize
       - un tub de Ascovit (copii) , Olynth (Cristi) , SenOil (eu)
       - niste bomboane (nu mai sunt, le-am mancat intre timp)
       - un cleste de prins parul
    Acum stau si ma intreb daca chiar e poseta mea sau ar trebui sa o redenumesc "geanta familiei", sa-i transfer continutul intr-un rucsac si sa il pasez sotului??? Chiar e grea.






5 comentarii:

  1. Ufff... parca descrii geanta mea. E atat de grea, incat daca rog pe cineva sa o tina pentru scurt timp, ma intreaba daca tin pietre in ea. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) grozavă idee! Soţului, cu siguranţă! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca fiecare femeie (mai ales cele cu copii) au astfel de "posete". Mi-am dorit si eu una noua de la sot si am mentionat ca trebuie sa fie incapatoare ... si car in ea de toate ptr. toti ... si e grea, uf!

    RăspundețiȘtergere